Telefon:0729.544.706

Servicii de reparatii termopane

Inlocuire garnitura termopan

Garniturile (chederele) termopan isi pierd proprietatea de etansare dupa o perioada de minim 7-8 ani de folosinta ! In cazul inlocuirii se foloseste obligatoriu acelasi model de garnitura

Modificare deschideri ferestre

Modificari la geamuri si usi, fara a fi nevoie sa comandati alta fereastra, acest lucru scutindu-va de mizeria creata de o reinstalare a termopanului.

Inlocuire geamuri termopan

Inlocuim geamuri termopan, avem o gama larga de geamuri termopan, geam mat, 4 anotimpuri, low-e si multe altele, puteti alege din peste 20 de tipuri de geamuri termopan.

Solutii pentru orice problema cu ferestrele sau usile termopan

reparatii termopane


Despre noi

Oferim servicii de calitate pentru reparatii usi si ferestre termopan, produse pe linii ultramoderne cu personal calificat. Reparatii Termopane Bucuresti este pregatit sa raspunda oricand cu promtitudine solicitarilor dvs.! Personalul nostru calificat pentru tamplarie din PVC sau aluminiu,sunt dotati cu mijloace de transport moderne, echipamente de lucru performante, toate acestea pentru ca serviciul prestat să fie unul de calitate. Fiecare dintre echipele noastre au propriul lor transport, în acest mod orice lucrare se rezolva într-o singura zi.

De ce noi?

Asiguram efectuarea unor lucrari cu un inalt grad de dificultate tehnica, ce satisfac cele mai inalte cerinte, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si in ceea ce priveste termenele de executie.