Telefon:0729.544.706

Reparatii termopane la cel mai avantajos pret

..

Reparatii ferestre termopan

Tamplaria dumneavoastra nu mai functioneaza corespunzator ? nu mai etanseaza bine ? apa patrunde in casa in urma ploilor sau feroneria nu mai functioneaza corect ? Inseamna ca aveti nevoie de interventia unui specialist, noi va putem ajuta oferindu-va servicii profesionale, prin specialistii nostrii calificati cu experienta si pregatire tehnica.
Pentru intrebari sau solicitari de pret va rugam sa ne contactati numarul 0729.544.706

Reparatii TERMOPANE

Oferim servicii complete de reparatii si intretinere ferestre termopan fie ca sunt din PVC, aluminiu sau lemn stratificat, garantam cel mai mic pret pentru reparatii termopane

Contacteaza-ne acum

Reparatii usi termopan

Reparatii usi termopan la cele mai mici preturi din Bucuresti, schimbare balamale, reglaje, schimbare maner sau orice alte probleme legate de usi termopan.

Reparatii usi termopan

Ca si in cazul ferestrelor termopan, PVC sau aluminiu, si la usi pot aparea in timp defectiuni. Dar, spre deosebire de ferestre, usile sunt mai predispuse la defectiuni din cauza greutatii mai mari care solicita balamalele mai mult, a dimensiunilor mai mari precum si a socurilor suferite. Cele mai frecvente defectiuni intalnite la usile din tamplarie PVC sau din aluminiu au fost ruperea balamalelor, slabirea manerului de inchidere, blocarea usilor precum si inchiderea defectuasa.

Reparatii rulouri exterioare

Reparatii rulouri exterioare, reparatii rulouri aluminiu, inlocuire panglica rulou, inlocuire snur rupt, automatizare si motorizare rulouri, inlocuire mecanism actionare, etc.

Cere oferta pret!

Reglaje termopan

.Reglaje termopane la cele mai mici preturi din Bucuresti, schimbare balamale, reglaje, schimbare maner sau orice alte probleme legate de ferestre.